PDA

View Full Version : Autotrading Forex with Zulutrade



levfx
03-27-2012, 11:43 AM
anybody else using zulutrade here? looking for fellow traders ....:D

levfx
09-28-2012, 08:30 AM
i have found these traders to be quite porfitable...
f8
Artem1584
for333
Hertcz
GBP@USDzen

what do you guys think?

levfx
02-13-2013, 01:47 PM
regardless, i am making +1500 for the past 10 days only!!! :rolleyes:
i did some good sellection, though soon will come their time to change them.

levfx
03-07-2013, 02:38 PM
for those that still have no idea what zulutrade is check out the new video ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Mpr8RCqkSsA

sarahhill5
08-13-2013, 08:45 PM
forex signals best ones i used so far are fxpremiere (http://www.fxpremiere.com).com .. been with them 5 months and WOW...,,,,,

levfx
08-23-2013, 02:00 PM
Nope the best traders and signals out there are on zulutrade! There is a reason why it is so, so, so popular and this reason is only one - profitability!

levfx
10-16-2013, 02:18 PM
Hello all providers, Now there is a way to trade around the mt4 and use a java API in order to send signals to us the zulutrade followers :) how cool is that eh?:)
anybody has tried in already? how easy it is? any experiences?

tonyaja
11-02-2013, 01:11 PM
nice information guys, i think zulu is pretty famous right now. But, i've heard that we can't make some OP in same time, we must wait for a moment to make OP again...
So, it's impossible to use EA there..

peleus
03-14-2014, 07:10 PM
By the way, you need to have a stable internet here. Since your connection can't get cut off when your trying to send an offer to the market. https://imagicon.info/cat/3-9/vbsmile.png

levfx
03-24-2014, 01:28 PM
nice information guys, i think zulu is pretty famous right now. But, i've heard that we can't make some OP in same time, we must wait for a moment to make OP again...
So, it's impossible to use EA there..

This is not true - there are many traders that use EAs or a combination of them. The only thing that I know that there are certain number of trades that can be open simultaneously. As for the connection? First time I hear this - i mean you can get / receive any trades should you wish for even if you are not logged in to your account.